Vänersborg

Fridaskolan och Frida förskola i Vänersborg ligger i vackra Hagaparken i utkanten av centrum. Parken ger goda möjligheter att använda utemiljön, både i undervisning och på raster. En bit från Hagaparken ligger Vänerns strand, och med en 10-minuters promenad tar man sig enkelt till centrum. Det är med andra ord nära till det mesta man kan tänkas behöva under skoldagen. Vill man åka med buss till skolan finns det flera bussförbindelser i direkt anslutning till Hagaparken.

Förskolan Vänersborg

På Frida förskola i Vänersborg finns fyra avdelningar, fördelade på Norra Station och Södra Station. Förskolan omges av två stora gårdar för alla typer av utelek. Oavsett om man vill leka kurragömma i skogsdungen eller ta en tur med trehjulingen på racerbanan, så finns det rikligt med möjligheter!

I hjärtat av förskolan hittar man vårt tillagningskök, där vår kock varje dag lagar fantastisk mat, alltid med en så hög del närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt. Våra förskolor använder en lärplattform som heter Pluttra. Där dokumenteras varje barns utveckling i ord, ljud och bild – ett enkelt sätt för alla föräldrar att följa sina barn i vardagen.

Info om förskolan

Öppnades2006
Yta1000 m2
Antal barn80

Kontakta oss om du har frågor

hasse.loodus@fridaskolan.se

Grundskolan Vänersborg

Fridaskolan i Vänersborg öppnade dörrarna 1993 och sedan dess har barn och ungdomar varit en självklar del av Hagaparken. Ungefär 500 barn och ungdomar tillbringar sina skoldagar här och det myllrar av aktiviteter, lektioner och spännande samtal. Eleverna och personalen är och skapar gemensamt den goda sociala miljö för lärande och utveckling som präglar skolan.

I hjärtat av skolan finns vår Svanenmärkta skolrestaurang där vår kock och en fantastisk personal varje dag lagar mat från grunden, alltid med närproducerade och ekologiska råvaror.

Info om grundskolan

Öppnades1993