Uddevalla

Fridaskolan och Frida förskola i Uddevalla ligger på gamla I17-området, centralt men ändå med närhet till grönområden. Genom sin centrala placering har skolan nära till omvärlden och till allt en stad har att erbjuda. Bibliotek, badhus och museer är exempel på verksamheter finns på promenadavstånd. Fridaskolan och Frida Förskola har förmånen att få verka i fantastiska lokaler.

Förskolan Uddevalla

Frida förskola i Uddevalla håller till i nyrenoverade, ljusa och luftiga lokaler med en fantastisk utsikt över vackra Uddevalla. Den kreativa miljön inbjuder till lek och äventyr, både ute och inne.

I hjärtat av förskolan finns vårt tillagningskök, där vår kock varje dag lagar fantastiskt god mat, alltid med en så hög del närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Våra förskolor använder en lärplattform som heter Pluttra. Där dokumenteras varje barns utveckling i ord, ljud och bild – ett enkelt sätt för alla föräldrar att följa sina barn i vardagen.

Info om förskolan

Öppnades2007
Yta870 m2
Antal barn80

Kontakta oss om du har frågor

marie.ahl@fridaskolan.se

Grundskolan Uddevalla

Grundskolans verksamhet är förlagd i en byggnad som präglas av klassisk och spännande 1900-tals-arkitektur med sin runda form, stora glaspartier och med en trivsam och fräsch interiör.

Skog och hav ligger nära: Fossumskogen och Regementsparken på några hundra meters avstånd och havet inte mer än ett par kilometer bort. Här spenderar vi mycket tid både för inlärning och för rekreation.

2013 renoverade vi en ny lokal, där våra yngsta elever nu vistas i en fantastiskt fin och trivsam miljö.

Info om grundskolan

Öppnades2002